PeuterParty in Bibliotheek Winterswijk. Foto: PR
PeuterParty in Bibliotheek Winterswijk. Foto: PR

PeuterParty in Bibliotheek Winterswijk

Maatschappij

WINTERSWIJK - Op zaterdag 11 juni houdt de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk een PeuterParty ter ere van de nationale BoekStartdag. Het feest begint om 10.00 uur en zal duren tot 13.00 uur. Tijdens de PeuterParty wordt twee keer (9.30 en 11.30 uur) de gratis voorstelling ‘Maar eerst ving ik een monster’ gespeeld. De toegang tot de PeuterParty en de voorstelling is gratis, maar voor het bezoeken van één van de voorstellingen is reserveren noodzakelijk: www.oostachterhoek.nl/peuterparty.

Normaal organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek de PeuterParty voor alle kinderen van 2 tot en met 5 jaar tijdens de Nationale Voorleesdagen (januari/februari). Dit jaar kon het feest niet doorgaan, in verband met de toen geldende coronamaatregelen. Reden genoeg om in juni eens flink uit te pakken. Naast het bezoeken van de voorstelling kunnen de peuters dansen, knutselen en natuurlijk wordt er voorgelezen. Ook is er muziek.

Katiuscia Principato treedt tijdens ‘de party’ twee maal op met de voorstelling ‘Maar eerst ving ik een monster’, naar het Prentenboek van het Jaar van Tjibbe Veldkamp. Alweer voor de zevende keer maakt Katiuscia een muziektheatervoorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Haar voorstellingen zijn lief, verrassend en vooral muzikaal. Vanuit een kleurrijk decor zingt ze over de monsters onder je bed.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk