Zonnebloemloterij weer van start in Winterswijk. Foto: PR
Zonnebloemloterij weer van start in Winterswijk. Foto: PR

Zonnebloemloterij weer van start in Winterswijk

Maatschappij

WINTERSWIJK - Een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking volwaardig en onbezorgd deelnemen. Daar zet de Zonnebloem zich iedere dag voor in. En hiervoor is geld nodig. Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie. Mensen die meespelen met de loterij maken kans op mooie prijzen. 

In april is de landelijke lotenverkoop begonnen en de eerste lotenboekjes in Winterswijk zijn al weer verkocht. Voor 2 euro  kan men al een lot kopen en maakt men lokale activiteiten mede mogelijk. Bovendien steunt men de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er onder andere voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Op 20 en 21 mei staan de vrijwilligers van De Zonnebloem op de voorjaarsmarkten van Marga Klompé, respectievelijk De Berkhof en De Vredensehof, om loten te verkopen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk