Felicitaties voor Edwin Reukers. Foto: PR
Felicitaties voor Edwin Reukers. Foto: PR

25-jarig jubileumfeest van Edwin Reukers bij Winterwarm

Maatschappij

WINTERWIJK - Bij het Brouwersnös in Groenlo heeft Winterwarm Heating Solutions afgelopen vrijdag het 25-jarig jubileum van Edwin Reukers gevierd. Edwin is begonnen in de Plaatwerkerij en Spuiterij. In 2008 kreeg Edwin de verantwoordelijkheid over de verzending van de reserveonderdelen. Straks in het nieuwe bedrijfspand zal het takenpakket nog breder worden.

Edwin wordt gezien als een flexibele collega. Naast het werk heeft Edwin vele hobby’s. Eén van de belangrijkste hobby is de carnavalsvereniging; Winterwarm heeft aan Edwin een ware Prins in haar midden. Edwin zal namelijk de geschiedenis in gaan als de langst zittende Prins van de Knunnekes. Tekenen is één van de andere hobby’s. Edwin kreeg dan ook een levensgrootte tekening van eigen hand, maar dan uitgesneden door een laser. 

In gezelschap van zijn familie en collega’s werd Edwin toegesproken door zijn directe collega Marcel Memelink en operationeel directeur Michel Fiselier. Hij bedankte Edwin voor zijn trouwe inzet de afgelopen 25 jaar en zijn vrolijke persoonlijkheid. Het feest bij het Brouwersnös werd verder voortgezet met een hapje, een drankje en een hoop gezelligheid.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk