Energieteam Borculo. Foto: TETSKE succesvol in beeld
Energieteam Borculo. Foto: TETSKE succesvol in beeld

Campagne duurzaamheid: Winterswijk het energieteam komt naar jullie toe

Economie

WINTERSWIJK - De energierekeningen zijn schrikbarend gestegen, en het einde is nog niet in zicht. Voor ondernemers heeft dit zijn weerslag op het rendement en de liquiditeit. Tijd voor Winterswijk om in actie te komen.

Campagne Winterswijk
Ondernemers in Winterswijk snel en praktisch helpen, zodat ze grip krijgen op hun bedrijfskosten met betrekking tot energie en duurzaamheid. Dit is het doel van de campagne in Winterswijk. Wat kunnen ondernemers in Winterswijk verwachten? Dinsdag 25 april komt het energieteam naar de centrumondernemers toe. Door middel van een korte energiecheck (ePK), waarvoor ondernemers zich nu kunnen aanmelden, krijgen centrumondernemers in no time praktische tips om direct energie te besparen. 

Achterhoek Onderneemt Duurzaam (AOD)
AOD ondersteunt en stimuleert ondernemers om duurzaam te ondernemen en hun energiekosten structureel te verlagen. Dat is nu urgenter dan ooit. AOD is in de afgelopen periode om tafel gegaan met ondernemers tijdens ontbijtsessies. “Het is fijn om in gesprek te zijn en te blijven met betrokkenen. Ik kijk terug op zeer nuttige sessies. We slaan de handen ineen om bedrijven doelgericht te helpen hun energiekosten structureel te verlagen en de Achterhoek nog duurzamer te maken.“ aldus Jan Straatman, programmamanager AOD.

Stel AOD vragen
Naast de campagnes per kern heeft AOD een uitgebreide kennisbank en blog waar bijzonder veel praktische tips en handvatten gebundeld zijn. Bijvoorbeeld: ‘praktische tips over energiebesparing’, ‘TEK en prijsplafond’, ‘energie besparen door huurder of verhuurder?’ Maar er is meer, bekijk ook eens de subsidies en financiële regelingen. www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/kennisbank en https://www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/blog-van-jan 

Reserveer voor een ePK
Ondernemers in het centrum van Winterswijk kunnen meedoen met de campagne op dinsdag 25 april. Ondernemers kunnen zich aanmelden en het energieteam komt langs voor tips en advies. Aanmelden kan via: www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/winterswijk

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk