Sfeermaeckers aan de Nobelstraat 19 in Lichtenvoorde. Foto: Jan te Kronnie
Sfeermaeckers aan de Nobelstraat 19 in Lichtenvoorde. Foto: Jan te Kronnie

Woonspecialist Sfeermaeckers verhuist naar zichtlocatie aan Hamalandroute

Economie

LICHTENVOORDE - Een ruime, lichte showroom, meer dan voldoende opslagruimte en de mogelijkheid om binnen te laden en te lossen. En dat alles op een prachtige zichtlocatie langs de N313 tussen Lichtenvoorde en Aalten. Sfeermaeckers – dé woonspecialist voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering - is bijzonder blij met het nieuwe onderkomen aan de Nobelstraat 19 in Lichtenvoorde.

Al eerder had het management haar oog op het pand laten vallen maar toen kwam het niet tot een verhuizing. Nu echter het huurcontract voor de extra opslagruimte aan de Benengang afliep en er een medehuurder voor het enorme pand aan de Nobelstraat was gevonden, was de overeenkomst snel gesloten. Jan te Kronnie, manager van Sfeermaeckers vertelt: “In de coronatijd merkten we dat we steeds meer op locatie gingen werken en dat het winkelbezoek terugliep. Dat is na de coronatijd zo gebleven en daarmee viel eigenlijk de reden om in het centrum van Lichtenvoorde te zitten weg. Toen we ook de extra opslagruimte niet meer konden gebruiken omdat deze nodig is bij de verbouwing van het nieuwe deel van hotel De Koppelpaarden, kwam het pand aan de Nobelstraat weer in beeld. Vervolgens kwam alles samen en zijn we binnen een week verhuisd. Zo zijn we mooi voor het seizoen begint en de monteurs weer alle kanten opvliegen, geïnstalleerd op de nieuwe stek. Zelfs de reclamebestickering en naamborden zitten er al op, met dank aan Mellink Reclame voor de snelle service.”

In het nieuwe pand is er niet alleen volop ruimte om alle raamdecoratie en vloerstalen te tonen maar is er ook een grote vide waarop de veranda’s en tuinkamers kunnen worden geshowd. “Nu kunnen we alle materialen binnen en op 1 locatie opslaan. En de monteurs hebben volop ruimte voor de materialen en gereedschappen en kunnen inpandig laden en lossen. Daarbij is het pand energieneutraal waarmee we direct klaar zijn voor de toekomst.”

In verband met de snelle ontwikkelingen heeft Sfeermaeckers nog geen tijd gehad om bestaande klanten en leveranciers van de verhuizing op de hoogte te stellen. “In de toekomst zullen we zeker nog een officieel tintje geven aan deze mooie stap die we met Sfeermaeckers hebben gezet. Voor nu gaan we eerst nog de laatste puntjes op de i zetten.”


woonspecialist.nl/winkels/sfeermaeckers-lichtenvoorde

Jan te Kronnie in het nieuwe pand aan de Nobelstraat 19 in Lichtenvoorde. Foto: Annekée Cuppers

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk