De Mattelier in Groenlo. Foto: Kyra Broshuis/archief Achterhoek Nieuws

De Mattelier in Groenlo. Foto: Kyra Broshuis/archief Achterhoek Nieuws

Evenement ‘Alles over geld’ bij de Mattelier in Groenlo

Economie

GROENLO - De Cliëntenraad van Fijnder wil inwoners van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk op een laagdrempelige manier informeren over (omgaan met) geld. Dit gebeurt op vrijdag 31 maart bij De Mattelier in Groenlo als afsluiting van de Landelijke Week van het Geld, waaraan ook op scholen veel aandacht is besteed. Bezoekers worden bijgepraat over financiële tegemoetkomingen voor kinderen, bijzondere bijstand, energietoeslag en schuldhulp, maar ook overwerk of vrijwilligerswerk. Kortom alles over geld, (on)voldoende inkomen en de invloed daarvan op ons leven.

De organisatie zorgt voor een middag met een afwisselend programma. Bezoekers kunnen met vragen terecht bij de deelnemende organisaties, er is een workshop ‘omgaan met geld’ en een presentatie schuldhulp. Naast het serieuze gedeelte wordt een stukje ontspanning geboden. Kinderen van Penta Dance Department verzorgen optredens Moderne Dansen, ook leerlingen van de Musicalfabriek Groenlo doen een duit in het zakje. Acteurs van Toneelvereniging D.I.T.O. verzorgen verrassingsoptredens.

Het evenement vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in De Mattelier aan de Mattelierstraat 19 in Groenlo. Entree is gratis en ook kinderen zijn van harte welkom. Er is een grabbelton en voor iedere bezoeker is er een consumptie met wat lekkers. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk