Afbeelding

Annet’s Kunstgebitservice

Economie

Afgelopen zaterdag was het op de kop af 35 jaar geleden dat Annet Arink haar eerste baan kreeg in de tandtechniek, bij het destijds zeer bekende tandtechnisch laboratorium Kolenaar. Daarna heeft ze nog bij meerdere bedrijven gewerkt en daarmee een heleboel ervaring opgedaan. Sinds afgelopen zomer heeft ze besloten om haar ervaring in te zetten voor haar eigen onderneming, omdat ze mensen met een gebit dat kapot is gegaan, gewoon héél graag weer snel met een grote glimlach de deur uit wil zien gaan. Zoals zij het zegt: ‘Als je zonder tanden rondloopt, omdat je prothese kapot is gegaan, voel je je toch doodongelukkig? Hoe fijn is het dan dat je het kunt laten repareren in de tijd dat je even boodschappen doet?’ 

Annet’s Kunstgebitservice is gevestigd aan huis met parkeermogelijkheid voor de deur en drie supermarkten in de directe omgeving. ‘Veel mensen met een kunstgebit gaan niet zo graag naar een tandarts en zijn daar meestal ook al jaren niet meer geweest. Een aanvullende verzekering hebben ze dan ook niet en dat is bij mij ook niet nodig. De drempel ligt een heel stuk lager’ aldus Annet. 

Uit ervaring weet ze ook dat heel veel mensen problemen hebben met tandsteen of verkleuringen op hun prothese en dat mensen dat soms met een keukenmesje proberen te verwijderen. Annet heeft hiervoor professionele zandstraal-apparatuur en polijst de prothese grondig na het reinigen, zodat het weer als nieuw aanvoelt. 

Alle reparaties worden uiteraard gedaan met behulp van hoogwaardige materialen en met uiterste precisie. ‘Dat is waar Annet’s Kunstgebitservice voor staat’, aldus de trotse eigenaresse. 

Annet’s Kunstgebitservice is gevestigd in Winterswijk aan de Leliestraat 61 en is 7 dagen in de week bereikbaar op 06-43939925 en via de website www.annetkunstgebitservice.nl Ook kunnen mensen contact opnemen via Facebook of WhatsApp. 06-43939925 http://www.annetkunstgebitservice.nl/

Dit artikel wordt u aangeboden Annet’s Kunstgebitservice. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant