Wie is bang voor Virginia Woolf in De Storm. Foto: Annemieke van der Togt
Wie is bang voor Virginia Woolf in De Storm. Foto: Annemieke van der Togt Annemieke van der Togt

Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender in Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Cultuur

WINTERSWIJK - Wie is er bang voor Virginia Woolf? met Sanne Wallis de Vries en Bas Hoeflaak als George en Martha, en Alex Ploeg en Claire Bender als Nick en Honey, is nu te zien in theaters door het gehele land. 

Het ultieme relatiedrama gaat over een gedesillusioneerde echtpaar George en Martha dat na een feestje op de universiteitscampus het net getrouwde stel Nick en Honey uitnodigt voor een laatste drankje bij hen thuis. Wat volgt is een virtuoos slagveld, een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Als geen ander weet dit viertal vileine humor met zwartgallige drama te combineren en elkaar in dit meesterwerk tot het uiterste te drijven. 

Wie is er bang voor Virginia Woolf?, geschreven door Edward Albee, is een van de meest gespeelde toneelteksten wereldwijd. De regie is in handen van Hanneke Braam, regisseur van theaterbewerkingen als Bonita Avenue en Turks Fruit. Wie is er bang voor Virginia Woolf? ging op 20 januari 2024 in première in de Leidse Schouwburg in Leiden. Het stuk is in Winterswijk te zien op 3 april in Theater de Storm.


www.theaterdestorm.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk