Een scène uit de musical. Foto: Annemieke van der Togt
Een scène uit de musical. Foto: Annemieke van der Togt Annemieke van der Togt

Piaf; musical over leven én dood van een legende

Cultuur

Bijzondere voorstelling met live audiodescriptie van Komt het Zien! in Theater de Storm

WINTERSWIJK - Suzan Seegers kruipt in de huid van Edith Piaf. Zestig jaar geleden overleed één van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft de fenomenale Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achterlaat. Deze musical is dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding ook te volgen voor mensen met een visuele beperking. Piaf is op vrijdag 16 februari te zien in Theater de Storm. 

De pas overleden en verwarde Piaf komt vier karakters tegen die een onuitwisbare indruk op haar bestaan hebben achtergelaten. De Engel. De Duivel. De Dwaas. En de Dood. Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren. Het verhaal achter de legende krijgt lovende recensies. 

Met audiodescriptie
Met een visuele beperking naar Piaf in Theater de Storm? Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dankzij de speciale meet & feel inleiding en live audiodescriptie kan iedereen van Piaf genieten. Tijdens de speciale inleiding bestaat de mogelijkheid om het decor en de kostuums te voelen en geeft de blindentolk een beschrijving. Ook wordt kennisgemaakt met de spelers. Tijdens de voorstelling is via een koptelefoon de audiobeschrijving van de blindentolk te horen.

Het is mogelijk voor de voorstelling aan te schuiven aan de lange aanschuiftafel in Theater de Storm. Onder de noemer ‘Wat schaft de Storm’ maakt huiscateraar Walter Kookt! met veel plezier een menu klaar geïnspireerd op de voorstelling. 

Ticketverkoop
Een ticket voor Piaf op vrijdag 16 februari, aanvang 20.15 uur, kost 39,50 euro. De kosten voor ‘Wat schaft de Storm’ (een voor- & hoofdgerecht, koffie of thee na) bedragen 29,50 euro per persoon. Het is mogelijk om online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543-519285. Wilt u gebruik maken van de audiodescriptie, dan zijn kaarten te bestellen via de telefoon (0543-519285) of mail (info@theaterdestorm.nl).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk