De Ongeplukte Zusters van Almere County. Foto: Raymond van Olphen

De Ongeplukte Zusters van Almere County. Foto: Raymond van Olphen

Raymond van Olphen

Beste komedie-acteurs van Nederland in De Storm

Cultuur

De Ongeplukte Zusters van Almere County vol zwierige kostuums, humor en romantiek 

WINTERSWIJK - De Ongeplukte Zusters van Almere County, een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie, staat op donderdag 1 februari in Theater De Storm. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa. Je waant je in de tijd van Jane Austen: het Engeland van begin negentiende eeuw en volgt drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar liefde.

Humoristische zoektocht naar ware liefde
De oudste en verstandigste zus laat zich leiden door sense, de romantische middelste verlangt naar een leven vol ‘sensibility’ en de jongste smacht naar vurige begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen als muurbloempjes af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? De Ongeplukte Zusters is een mooie mix tussen de tijd van Austen en onze tijd.

Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens. De vrolijke komedie zit vol liedjes van Bart Rijnink. Actrice Ilse Warringa: “Als je houdt van balavonden, zwierige kostuums, humor en romantiek, kom je helemaal aan je trekken. Bart heeft geweldige muziek gemaakt. Hij is niet alleen grappig, maar ook een muzikaal wonder. Qua stijl gaat het alle kanten op: een zoet liefdesduet, een jazzy nummer, een ballad en een over de top musicallied.”

Een ticket voor De Ongeplukte Zusters op donderdag 1 februari, aanvang 20.15 uur, kost 37,50 euro. Het is mogelijk om deze voorstelling online te boeken via  www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk