Koperworkshopdag in Boogie Woogie. Foto: PR

Koperworkshopdag in Boogie Woogie. Foto: PR

Open Huis voor amateurkunstverenigingen Winterswijk

Cultuur

WINTERSWIJK -  Op zaterdag 27 januari houdt Boogie Woogie Cultuurcentrum een open huis speciaal voor alle amateurkunstverenigingen uit de gemeente Winterswijk. Het open huis begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Doel
Belangstellenden kunnen kennismaken met het rijke amateurkunst-verenigingsleven van de gemeente. Tijdens het open huis laten de verschillende verenigingen zien wie zij zijn en wat ze doen en hebben een eigen stand met informatie. Deze middag is daarnaast bij uitstek een gelegenheid om andere amateurkunst-beoefenaars te ontmoeten en docenten te spreken die werkzaam zijn voor Boogie Woogie Cultuurcentrum.

Activiteiten
Er zijn diverse verenigingsactiviteiten waaraan kan worden deelgenomen en natuurlijk kunnen instrumenten uitgeprobeerd worden. Het open huis is tevens het startmoment van beginnerscursussen die door verenigingen en Boogie Woogie worden aangeboden.

Belangstelling
Iedereen die meer wil weten over wat de gemeente Winterswijk te bieden heeft op het gebied van de amateurkunst is van harte welkom. De toegang is gratis. Alle Winterswijkse muziekverenigingen zijn present, verschillende koren hebben zich reeds aangemeld en ook toneelverenigingen zijn geïnteresseerd.

Aanmelden
Verenigingen die zich nog niet hebben aangemeld, maar toch willen laten zien wat ze in huis hebben, kunnen zich nog aanmelden tot en met woensdag 20 december via cultuurcoach@boogiewoogie.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit