De leden en bestuursleden van de zusterverenigingen uit Nederland en Duitsland. Foto: PR
De leden en bestuursleden van de zusterverenigingen uit Nederland en Duitsland. Foto: PR

Ons Genoegen, al een eeuw op de planken…

Cultuur

WOOLD - Toneelvereniging Ons Genoegen Woold vierde afgelopen donderdag 9 november, haar 100-jarig jubileum. Op 9 november 1923 is onder het toeziend oog van 11 leden de vereniging opgericht.

Afgelopen donderdag is in het bijzijn van de leden en afvaardigingen van de zusterverenigingen stilgestaan bij dit heugelijke feit. Ons Genoegen heeft haar zusterverenigingen uitgebreid bedankt voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en heeft dit laten blijken door een fotoboek aan te bieden met daarin de high lights van het afgelopen theaterfestival. Verder werd door de voorzitter Rianne Blekkink stilgestaan bij enkele memorabele momenten uit het rijke verleden van de vereniging.
Honderd jaar, het is een hele tijd, in al die jaren heeft de vereniging mooie stukken op de planken kunnen brengen, meestal zorgde dit voor een lach bij het publiek maar ook voor ontroering was een plek. Afgelopen juni is Woold en omstreken getrakteerd op een theaterfestival waar alle Winterswijkse toneelverenigingen en een drietal Duutse Naobers hun opwachting hebben gemaakt. Ons Genoegen is nog lang niet uitgespeeld en de vereniging hoopt nog vele mooie voorstellingen op de planken te kunnen brengen.
De eerstvolgende voorstelling is op 10 en 11 februari Ons Genoegen brengt dan hilarisch blijspel. Voor meer informatie, check de FB- pagina van Ons Genoegen Woold.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk