Thijs van de Meeberg.Foto: Annemieke van der Togt
Thijs van de Meeberg.Foto: Annemieke van der Togt Annemieke van der Togt

Gevarieerd oktober programma in de sfeervolle Mondriaanzaal van Theater De Storm

Cultuur

WINTERSWIJK - De MondriaanZaal van Theater De Storm is met zijn capaciteit van 220 personen een intieme ruimte. Hier krijgt talent een podium, maar ook bekende artiesten verrassen bezoekers in een fijne, knusse setting. Het programma is er altijd gevarieerd, zo ook in de maand oktober. Van cabaret tot comedy tot theatercollege. Wie moeilijk kan kiezen, kan een Mondriaankaart overwegen. De kaart isdit seizoen geïntroduceerd. Hiermee kan men alle voortellingen bezoeken voor 115 euro. 

Cabaretier Thijs van de Meeberg trapt het oktoberprogramma in de kleine zaal af met zijn derde soloprogramma Meer dan Mogelijk. Reken op voor tal van komische reflecties die gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld worden. Thijs beschikt over alle noodzakelijke ingrediënten voor topcabaret. Hij plakt zonder twijfel een grijns op ieders gezicht die er gedurende zijn show niet meer vanaf gaat. 

Thijs wordt opgevolgd door cabaretcollega’s Schuddeboom & Van der Veen, zij spelen op 8 oktober een heerlijk dubbelprogramma in de MondriaanZaal. Op zaterdag 15 oktober komen Bas Steman en René Arendsen naar Winterswijk, ook wel bekend als de Ridders van Gelre. Zij nemen toeschouwers mee door de sprookjesachtige, spannende en meeslepende geschiedenis van de provincie. De maand oktober wordt afgesloten door het bejubelde cabaretduo Grof Geschud, dat genomineerd is voor de cabaretprijzen. 

Meer informatie over de Mondriaankaart staat op www.theaterdestorm.nl/mondriaankaart. Tickets zijn online te bestellen, of via de theaterkassa - geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk