De première van De Freule is op dinsdag 9 augustus. Foto: Willem van Walderveen
De première van De Freule is op dinsdag 9 augustus. Foto: Willem van Walderveen

Steengroeve Theater brengt: De Freule

Cultuur

Steengroeve Theater brengt: De Freule

WINTERSWIJK - Twee coronajaren hebben er bij iedereen stevig ingehakt. Los van de sector waarbinnen je economisch meer of minder benadeeld werd, zijn de contactuele beperkingen voor vrijwel iedereen groot en soms zelfs triest geweest. Maar nu is het weer anders en kunnen mensen weer genieten van mooie evenementen en van elkaar. Het Steengroeve Theater is er klaar voor. Op dinsdag 9 augustus is de première van De Freule in het Steengroeve Theater.

Na lang repeteren op spel, zang en muziek, maar nog langer werken aan kleding en decor gaat het eindelijk gebeuren. Een weergaloos spektakel in het meest unieke decor van Nederland. Het Steengroeve Theater is het grootste locatietheater van ons land, zowel qua publiek (3000 bezoekers per avond) als qua organisatie (ruim 300 mensen).
De acteurs en actrices hebben zelfs leren paardrijden om op alles voorbereid te zijn. Bezoekers kunnen vanaf 19.00 uur terecht in de groeve en genieten van de on-Nederlands aandoende omgeving. Om 20.30 uur start de voorstelling van ongeveer twee uur. Stevige schoenen en passende kleding kunnen belangrijk zijn want het kan s’ avonds koud worden beneden.
Voor dinsdag 9 augustus en vrijdag 12 augustus zijn nog kaarten beschikbaar, dus er is nog kans om een unieke avond te beleven op de bodem van de 250 miljoen jaar oude steengroeve.
De kaarten en eventuele parkeerkaarten of minder-valide vervoersmogelijkheden zijn te vinden op www.theaterdestorm.nl. Beelden van eerdere voorstellingen zijn te bekijken op www.steengroevetheater.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk