Illustratie: Ellen de Smidt.
Illustratie: Ellen de Smidt.

Omwisselactie entreekaarten voorstelling GKC Toneelgroep

Cultuur

Omwisselactie entreekaarten voorstelling GKC Toneelgroep

WINTERSWIJK - In februari 2020 heeft het Gerrit Komrij College kaarten verkocht en vrijkaarten weggegeven voor de toneelvoorstelling ‘Je krijgt wat je verdient’. Door de coronapandemie heeft deze voorstelling nooit plaatsgevonden. Er is een nieuw stuk op het programma gezet: het komische stuk ‘De Super Super’, geschreven door Henk Roede. De huidige leerlingen van de GKC-Toneelgroep willen dit stuk graag op 22 en 23 april opvoeren in de theaterzaal van de school.

Oude tickets zijn niet te gebruiken voor de voorstelling ‘De Super Super’, maar kunnen worden omgeruild voor nieuwe tickets of kan het het aankoopbedrag teruggevraagd worden.
Alle tickethouders van de oude voorstelling ‘Je krijgt wat je verdient’ krijgen voordat de reguliere kaartverkoop van ‘De Super Super’ start de mogelijkheid om de tickets kosteloos om te wisselen.
Men wisselt om door contact met de toneelgroep op te nemen via het emailadres toneel@gerritkomrijcollege.nl (dit heeft de voorkeur) of anders telefonisch tijdens schooluren op 0543-551515.
Elke kaart van ‘Je krijgt wat je verdient’ kan omgewisseld worden tegen een ticket voor ‘De Super Super’ waarbij men kan kiezen uit: Vrijdag 22 april aanvang 13.15 uur of zaterdag 23 april aanvang 20.00 uur.
Als men kiest voor de vrijdagmiddagvoorstelling dan is het goed om te weten dat dit een voorstelling is waarbij de zaal grotendeels met scholieren en begeleidende docenten van de school gevuld zal zijn.

Geld terug
Als men betaalde tickets heeft voor ‘Je krijgt wat je verdient’, maar deze niet wil omwisselen voor de nieuwe voorstelling, dan kan men het geld terugkrijgen op vertoon van de oude tickets. Neem dan contact op via het emailadres toneel@gerritkomrijcollege.nl (dit heeft onze voorkeur) of anders telefonisch tijdens schooluren op 0543-551515.

De omwisselactie loopt tot en met 25 februari 2022. Het geld van kaarten die niet zijn omgewisseld of teruggebracht wordt dan gedoneerd aan de GKC-Toneelgroep. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk