Afbeelding

Dochter bedankt iedereen voor zoekactie

Algemeen

WINTERSWIJK - Een dementerende man was op donderdag 14 september om 14:00 uur gaan fietsen vanuit Winterswijk richting de Steengroeve, Rosenhaege en Oeding. Hij was om 21:45 nog steeds niet terug en de oproep van zijn dochter werd binnen enkele uren 8.500 keer op Facebook gedeeld. 

Om 21:30 werd zijn mobiel opgepikt door de zendmast in Meddo en om 23.33 bij Zwillbrock rondom camping de Goede Hoop. Er volgde een hartverwarmende zoekactie waarbij heel veel mensen hielpen. Om 23:52 was er een politiemelding dat de zendmast de telefoon had opgepikt tussen Zwillbrock, Rekken en Eibergen. 

Uiteindelijk is de man midden in de nacht in Gesher in Duitsland gevonden. Hij was zich van geen kwaad bewust meldde zijn dochter en ze wil graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen met zoeken. Onderstaande woorden van dankbaarheid schreef ze op Facebook:

Mijn vader is in goede gezondheid  terrecht!  In Duitsland gevonden... echt..  wat zijn wij iedereen ontzettend dankbaar! Zoveel mensen hebben gedeeld, begrip getoond,  gezocht.. vrienden..  famillie buren, politie ..  collega s .. en we kwamen zoveel onbekende mensen tegen die tot diep in de nacht aan het zoeken waren..  echt zo hartverwarmend.. mijn dank is niet te beschrijven..  Wat zijn er toch ontzettend veel zorgzame  lieve mensen op de wereld..  wij kregen ontzettend veel kracht van alle steun,  berichten.. en zoekacties! Dankjullliewel toppers!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk