Er op uit met de hond. Foto: Loes Bauhuis
Er op uit met de hond. Foto: Loes Bauhuis

Voorjaarswandeling Kynologenclub

Algemeen

WINTERSWIJK - Het voorjaar heeft zich weer aangediend. Speenkruid en bosanemoontjes bloeien luidruchtig en verdringen narcissen en sneeuwklokjes. Tijd voor een wandeling onder leiding van een ervaren gids en natuurkenner en natuurlijk samen met uw aangelijnde hond.

Op zondag 26 maart houdt Kynologenclub Winterswijk een wandeling en de diploma-uitreiking van de wintercursussen. Start op het terrein van KCW om 9.30 uur. De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren, waarna deelnemers gezamenlijk kunnen genieten van een kom soep met een broodje.

Bedenk van tevoren of de hond deze wandeling aankan. Voor pups lijkt de wandeling te lang, tenzij de pup vervoerd kan worden. Denk ook aan opruimmiddelen. Het is verplicht om de hondenpoep op te ruimen. Deelnemers zijn uiteraard zelf verantwoordelijk voor het gedrag van hun hond.

De inschrijvingsavonden voor de voorjaarscursussen vallen op maandagavond 27 en dinsdagavond 28 maart en vinden plaats op het terrein van KCW. Er kan ingeschreven worden voor gehoorzaamheid en behendigheid op alle niveaus. De cursussen beginnen in de week van 3 april (week 14). Bekijk de website voor meer gerichte informatie: www@kcwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk