Afbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Algemeen

WINTERSWIJK - Iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk, is welkom om binnen te lopen bij het Vrijwilligerspunt van de WUh. De coördinatoren zijn van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur aanwezig bij BoogieWoogie. Bel voor een afspraak 0543 – 200026 of stuur een mail: info@wuhwinterswijk.nl.

Gangmakers en energiebespaarmaatjes gezocht
Wil jij inwoners helpen die hun energierekening nauwelijks kunnen betalen? Vanuit Centrum Duurzaam Winterswijk ondersteunt men met energiebespaarmaatjes en energieconciërges al langer inwoners die hiermee te maken hebben (zie www.duurzaamwinterswijk.nl/energiebespaarmaatje)
Door de huidige hoge energieprijzen zijn er echter steeds meer mensen die hier last van hebben en daarom heeft men voor een paar uurtjes in de week extra hulp nodig. Vind jij het leuk om mensen te enthousiasmeren en te stimuleren om energie te besparen en zo de energierekening te verlagen? Wil je na een training inwoners ondersteunen en wegwijs maken in de mogelijkheden en kansen die er zijn? Meld je dan aan! Stuur een mail naar: duurzaam@winterswijk.nl of kijk op www.duurzaamwinterswijk.nl.

Coördinator bij het Vrijwilligerspunt
Je werkt bij het Vrijwilligerspunt WUh als coördinator vrijwilligers. Je probeert vraag en aanbod voor vrijwilligerswerk bij elkaar te brengen. Je doet een intake met mensen die zich als vrijwilliger melden via de website of op het inloopspreekuur. Samen zoek je naar passende vacatures. Je plaatst in overleg met organisaties die vrijwilligers zoeken vacatures op de website en probeert een geschikte vrijwilliger voor hen te vinden. Je werkt samen met de andere coördinatoren en WUh-vrijwilligers aan de verdere ontwikkeling van het Vrijwilligerspunt. Als coördinator beschik je over goede gespreksvaardigheden. Je bent inventief, denkt in oplossingen en zoekt graag nieuwe wegen. Mail naar info@wuhwinterswijk.nl of bel 0543 200026 voor informatie. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk