Het LINK-orkest van Concordia na het behalen van de wisselbeker bij de afdeling gevorderden op het muziekfestival in Doetinchem op 22 mei. Foto: PR Concordia
Het LINK-orkest van Concordia na het behalen van de wisselbeker bij de afdeling gevorderden op het muziekfestival in Doetinchem op 22 mei. Foto: PR Concordia

Concordia besluit seizoen met Familieconcert

Algemeen

KOTTEN - Muziekvereniging Concordia uit Kotten sluit het seizoen vrolijk en ontspannen af met een luchtig Familieconcert op zondagmiddag 3 juli. Het concert wordt opgedragen aan erelid Arie Navis, die onlangs werd gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap.

Locatie is verenigingsgebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg 1 in Kotten. Vanaf 14.30 uur verzorgen nagenoeg alle geledingen diverse optredens. Bij goed weer gebeurt dat in de buitenlucht, bij regenachtig weer wordt uitgeweken naar de zaal.
Het orkest laat van zich horen met aansprekende werken als Mamma Mia!, Disney Fantasy, The Great Locomotive Chase, Balkan Dance en diverse mooie marsen.
Ook het LINK-orkest, dat onlangs de wisselbeker won bij de afdeling gevorderden op het muziekfestival in Doetinchem, verzorgt een optreden. Zij spelen nummers als Rhythm of the Drone, Ala Presi en het Oekraïense volkslied. Daarnaast presenteren zich het beginnersorkest en ook de mi ni- en majorettes vertonen hun kunsten.

Ook voor de jongste garde is er volop vertier. Zij kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, zoals spelen op kazoo’s of boomwhackers. Ook zijn er ijsjes, poffertjes en nog veel meer lekkers.
De bar draait op volle toeren en Hotel de Lindeboom zorgt voor lekkere snacks, zodat de innerlijke mens ook aan zijn trekken komt. Kortom; een smaakvolle muzikale middag voor het hele gezin.
De muzikale leiding van deze middag is in handen van Henk-Jan Heijnen. De entree is gratis; wel wordt een vrije gift zeer op prijs gesteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk