Orthomoleculair therapeut Drs. Coen Gross
Orthomoleculair therapeut Drs. Coen Gross

Orthomoleculaire praktijk geopend op het Beatrixpark

XInterviews & Achtergrond

Orthomoleculair therapeut Drs. Coen Gross heeft een praktijk geopend op het Beatrixpark 22 te Winterswijk, onder de naam Orthotherapie. Coen heeft, naast een algemene medische scholing, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd en is tevens gewichtsconsulent. Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire geneeskunde is, dat een ziekte eerder zal genezen bij een optimale samenstelling van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam. In het orthomoleculaire concept is inname van goede, gevarieerde voeding de eerst aangewezen manier om deze optimale samenstelling te verkrijgen.

Door therapeut Coen Gross wordt een persoonlijk advies en bijbehorend programma op maat opgesteld. Naast therapeutisch advies wordt door de praktijk ook een laagdrempelig beweegspel en een online voedingsplan met smaakvolle recepten, tips, filmpjes en wetenswaardigheden aangeboden.

Het totale programma van de praktijk is speciaal gericht op mensen met chronische klachten of die duurzaam willen afvallen.

Meer informatie over het programma en de praktijk is te vinden op www.orthotherapie.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden Orthotherapie . Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant