De pakketten werden onlangs ingepakt. Foto: PR Hier, Edo
De pakketten werden onlangs ingepakt. Foto: PR Hier, Edo

Jasmein pakt 153 pakketten in

Algemeen

WINTERSWIJK - De inzamelactie die Jasmein Roode eind vorig jaar startte is een succes geworden. Er konden door giften en steun van vrijwilligers 153 pakketten ingepakt worden voor minima in Winterswijk. Jasmein kreeg steun bij het innen van schenkingen van Platform Armoedevrij Winterswijk. De pakketten worden via de Voedselbank en Mini Manna verspreid.

De inpakdag van de actie, die volop op steun kon rekenen van de Winterswijkse ondernemers, werd onlangs gehouden. Deze dag begon al om 8 uur bij de Lidl. Daar werden pallets met goederen opgehaald. Het vervoer is door Stichting Hier en Stichting Mini Manna verzorgd. In de hal van Dewin zijn alle goederen vervolgens ingepakt in dozen die Eggink Verpakkingen geleverd had.

Soms ging er even iets mis. Een volle pallet met 153 pakken toiletpapier is omgevallen in de bakwagen waardoor de pallet met de hand moest worden gelost.

Tien harde werkers van Stichting Hier en coördinator Edo hebben samen met Jasmein en haar man alle pakketten ingepakt. “Het inpakken is super verlopen”, laat Jasmein weten. Voor 12 uur waren alle 153 dozen gevuld en stonden de keurige stapels ingepakte dozen klaar.

Jasmein bedankt alle sponsoren en inwoners van Winterswijk die ook hebben gedoneerd; Stichting Hier voor het inpakken en transport, Stichting Mini Manna voor Transport. En Platform Armoedevrij Winterswijk voor hun hulp.

“Zonder hen was dit niet gelukt”, laat de enthousiaste Jasmein weten.

De pakketten werden ingepakt. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk