Rob Höfkes. Foto: PR
Rob Höfkes. Foto: PR

Jong WCL stelt zich voor

Rob Höfkes wil jongeren betrekken bij uitdagingen in het Winterswijkse buitengebied

WINTERSWIJK - Een aantal weken lang stellen de leden van Jong WCL (Waardevol Cultuur Landschap) zich voor. Jongeren (van 15 tot 35 jaar) die ook mee willen denken over de toekomst van het Winterswijkse buitengebied kunnen zich aanmelden via jongwcl@gmail.com.

Wie ben je?
Rob Höfkes

Hoe oud ben je?
30 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben werkzaam als Rentmeester NVR – Register Taxateur bij Arcadis Nederland B.V.

Wat zijn je hobby’s?
In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met voetballen, tennissen, jacht en buitenleven, tuinieren en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Wat wil je bijdragen bij Jong WCL?
De komende jaren komen we voor grote uitdagingen te staan in het buitengebied op het gebied van landbouw, woningbouw, klimaat, duurzame energie enzovoort. Ik vind het leuk en belangrijk dat jongeren mee kunnen denken/praten/beslissen over deze thema’s. Hiermee kunnen we een actieve bijdrage leveren aan het behoud van ons mooie buitengebied.

Waar kijk je het meest naar uit bij Jong WCL?
We zijn net begonnen met Jong WCL, ik ben erg blij dat we een leuke groep bij elkaar hebben gekregen. Ik kijk er naar uit om met Jong WCL en de andere betrokken partijen bij WCL een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van ons buitengebied. Daarnaast vind ik het belangrijk om bewustwording te creëren bij onze jongeren/jongvolwassenen over hoe mooi ons buitengebied eigenlijk wel niet is!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden