<p>Merel, Melek en Aleyna in de marktwagen. Foto: Han van de Laar</p>

Merel, Melek en Aleyna in de marktwagen. Foto: Han van de Laar

De beste wensen vanaf de Markt

WINTERSWIJK - Vanaf de Markt kijken mensen met hun beste wensen naar 2022.

Merel, Melek en Aleyna
In de marktwagen vol met oriëntaalse delicatessen staan Merel, Melek en Aleyna op de warenmarkt in Winterswijk om deze te verkopen. Het is druk, ondanks de kou. In koor wensen de dames iedereen een geweldig 2022 toe in goede gezondheid en met veel lekkere hapjes. “En dat corona snel mag verdwijnen!”

Henk Jan Freriks
Marktmeester Henk Jan Freriks zou graag willen zien dat iedereen wat verdraagzamer is. Het lontje van de kaars (lees mens) zou net iets langer moeten zijn. Daarom roep hij op tot verdraagzaamheid en tolerantie. “Het jaar 2021 was een jaar met ups en downs. Gelukkig mag de markt tijdens deze lockdown wel open blijven en hopelijk is alles weer snel normaal!”


Henk Jan Freriks. Foto: Han van de Laar 

Wim Ruessink
Beiaardier Wim Ruessink wenst dat 2022 voor iedereen in alle opzichten muzikaal verloopt. Dat koren, orkesten en de cultuur weer tot bloei komen. “Gelukkig heb ik in 2021 nog redelijk veel kunnen spelen. Een beiaardier zit meestal alleen en vaak op hoogte. Maar ik hoop dat voor iedereen snel alles weer normaal wordt!”


Wim Ruessink. Foto: Han van de Laar

Raymond van de Kuit
Rova-medewerker Raymond van de Kuit is drukdoende met het schoonhouden van de Markt. De rommel wordt door hem opgeruimd, de bakken geleegd en het zwerfafval met een prikker verwijderd. Raymond wenst iedereen het allerbeste toe voor 2022. “En wees voorzichtig met vuurwerk”, voegt hij er nog aan toe!


Raymond van de Kuit. Foto: Han van de Laar

Joost van Rooijen
Voor Joost van Rooijen, eigenaar van hotel-restaurant Stad Münster, kan de lockdown niet snel genoeg voorbij zijn. “Op zich hebben we in 2021 tussen de periodes van de lockdown goed gedraaid. Nu hebben we weer te maken met annuleringen. Maar we staan in de startblokken en zijn klaar zodra het weer mag. Mijn wens voor 2022 is dat er niemand gaat ‘omvallen!’


Joost van Rooijen. Foto: Han van de Laar

Henk Vis
Henk Vis is erg actief in zowel de protestantse als de joodse gemeenschap. Op corona na vond Henk 2021 toch nog wel een goed jaar. Hij wenst iedereen voor 2022 een begripvol jaar toe, waarin men elkaar accepteert en met respect behandelt. “Dat schort er nu nog weleens aan. We moeten er samen een goed 2022 van maken. Met elkaar moeten we het doen!”


Henk Vis. Foto: Han van de Laar

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden