Ronde Tafel haalt geld op voor Sinterklaas. Foto: PR
Ronde Tafel haalt geld op voor Sinterklaas. Foto: PR

Ronde Tafel haalt 1500 euro op voor Sinterklaas

WINTERSWIJK -  Wie heeft er nu geen warme herinneringen aan de periode dat je als klein kind uitkeek naar de komst van Sinterklaas en al zijn Pieten. Het Sinterklaasjournaal, de intocht op tv en even later kwam de Sint ook in jouw eigen woonplaats aan, zo ook in Sinterswijk. Hiervoor is Stichting Sinterklaas activiteiten Winterswijk al sinds jaar en dag verantwoordelijk.

Daarnaast organiseren zij alle activiteiten rondom de Markt en het oude raadhuis zoals de voorleesavonden.
Het bestuur en de vele vrijwilligers zetten zich elk jaar weer in voor een onvergetelijke Sinterklaasperiode voor de kinderen uit Winterswijk en omgeving.

Al deze activiteiten kosten de vrijwilligers vele vrije uren en de stichting ontzettend veel geld. Financiële bijdragen kunnen zij dan ook goed gebruiken.
Daarom besloten de leden van Ronde Tafel 42 Winterswijk-Groenlo (RT 42) een donatie aan de stichting te doen van 1500 euro. Door jaarlijks wijn te verkopen, zamelt de Tafel geld in voor een goed doel. Dit jaar Sinterklaas in Winterswijk.
Met de bijdrage hoopt RT 42 een bijdrage te leveren aan het voorzetten van deze mooie traditie en bij te dragen aan nog vele warme herinneringen.

Ronde Tafel 42 is onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde en staat voor vriendschap, zelfontwikkeling en service. Totaal kent deze vereniging zo’n 3.000 leden in Nederland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden