Afbeelding

Oriolus beweegt mee met de situatie van dit moment

Algemeen

WINTERSWIJK - De bestaande maatregelen; handen desinfecteren bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje tijdens bewegen door het inloophuis, 1,5 meter afstand, regelmatig ventileren en thuisblijven bij klachten, worden alweer enkele weken toegepast. De vrijwilligers doen een zelftest voor ze naar Oriolus komen. Op deze manier bieden de medewerkers van Oriolus een zo veilig mogelijke plek voor iedereen die geraakt is door kanker.

Bij Oriolus kan men tijdens de openingstijden binnen komen lopen voor een lekkere kop koffie of thee (maandagochtend, dinsdagochtend en donderdag de gehele dag). Tevens bestaat de mogelijkheid om een gesprek één op één af te spreken. Dit kan binnen bij Oriolus, maar ook buiten al wandelend in de frisse lucht. Wie vragen heeft, of behoefte aan een luisterend oor kan terecht binnen de openingsuren. Ook mensen die op zoel zijn naar informatie kunnen terecht bij Oriolus. Men kan  bellen (06-10033406) of maak digitaal een afspraak. Weet dat Oriolus er ook is voor naasten, familie – mantelzorgers, en nabestaanden.

Mocht iemand behoefte hebben aan een uurtje voor zichzelf, een stukje ontspanning, kijk dan op de agenda naar de mogelijkheden in december. Weet dat er van alles mogelijk is.


www.oriolus-achterhoek.nl
Beatrixpark 1 (in het SKB, einde gang 1.1)
info@oriolus-achterhoek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk