Succesvolle Gengeltocht rond Vragender. Foto: PR
Succesvolle Gengeltocht rond Vragender. Foto: PR

Zeventiende Gengeltocht rond Vragender groot succes

Algemeen

VRAGENDER - In 2020 was de Gengeltocht helemaal voorbereid maar deze kon helaas door de corona geen doorgang vinden. Dit jaar de draad weer opgepakt en, hoe fijn, de tocht mocht doorgaan.

Met droog herfstweer, en in de namiddag zelfs nog zon, is de Gengeltocht gelopen door ongeveer 950 personen. Het heeft werkelijk ieders verwachting overtroffen: want wat zal de invloed zijn van de coronamaatregelen? En spannend is het geweest tot vrijdagavond rond 21.00 uur toen het goede bericht van de gemeente kwam dat de wandeltocht door mocht gaan, gelukkig. 

Crash Museum pauzeplek
Een erg fraaie route met een bijzondere pauzeplek, het AVOG’s Crash museum te Lievelde. Deze is 2020 in de route opgenomen in verband met de viering van 75 jaar vrijheid. Erg fijn voor de museumbeheerders dat velen het, na de corona check, hebben bezocht. De tocht was goede georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers, het mooie weer, fijne medewerking van de Vragender molen, de diverse grondeigenaren en de gemeente zijn de vaste ingrediënten voor een geslaagde Gengeltocht. De organisatie kan terugkijken op een prachtig en succesvol wandelevenement.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk