Julia (r) en Lara (l). Foto: PR Penta Winterswijk

Julia (r) en Lara (l). Foto: PR Penta Winterswijk

PR Penta Winterswijk

Zilver voor Julia Breitkopf

Algemeen

Zilver voor Julia Breitkopf

WINTERSWIJK - Op zondag 21 november was de eerste voorronde voor de dames die in de eerste divisie turnen. In Den Haag mochten Lara Hallers en Julia Breitkopf het spits afbijten en wat ging dat goed.

Lara turnde mooie oefeningen, stabiel en zeker uitgevoerd, met een prima tsukahara gehurkt die ze nog niet zo heel lang in een wedstrijd situatie springt. Julia die in de andere baan turnde zette meteen de toon op de sprong met een hele mooie tsukahara gehoekt waar ze het tweede cijfer neerzette, vervolgde daarna met oefeningen zonder grote fouten. Dit bracht Lara naar een prima zevende plek en Julia mocht op het een na hoogste treetje van het podium staan en haalde dus een tweede plaats. 

In de vierde en laatste ronde van dit weekend mocht Lynn Nijland aan de slag. Ook Lynn heeft zich uitstekend geweerd, en zette prima uitgevoerde oefeningen neer. Op het onderdeel brug met ongelijke liggers maakte ze het nog even spannend bij het inturnen, maar rondde dit in haar wedstrijd oefening af, met een uitstekend gelukte reuzendraai met een hele lengteas draai erin. Al met al een mooie wedstrijd met fantastische resultaten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk