<p>Inloopspreekuur voor reizen met het OV in Winterswijk. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh</p>

Inloopspreekuur voor reizen met het OV in Winterswijk. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh

(ROB KLEERING VAN BEERENBERGH)

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

WINTERSWIJK - OV-ambassadeurs zijn weer gestart met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. 

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

In de Bibliotheek Oost-Achterhoek, vestiging Winterswijk, Parallelweg 5, Winterswijk is op vrijdag 3 december van 14.00 tot 15.30 uur een inloopspreekuur over reizen met het OV.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. 

Bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Bel naar tel. 038–3037010.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden