<p>De werkgroep nodigt belangstellenden uit voor de bewonersavond. Foto: PR werkgroep Dorpsvisie</p>

De werkgroep nodigt belangstellenden uit voor de bewonersavond. Foto: PR werkgroep Dorpsvisie

Bewonersavond Dorpsvisie Meddo vrijdag 12 november gaat niet door

MEDDO - Donderdag heeft de Werkgroep Dorpsvisie het besluit genomen om de geplande Bewonersavond bij Spiekerman op vrijdag 12 november niet door te laten gaan. 

Uitstel meest verantwoorde keuze
De Werkgroep heeft donderdag hierover overleg gehad. Daar is de actuele coronasituatie besproken. Met het oog op de snel stijgende besmettingen, de situatie in de ziekenhuizen en de onzekerheid over nieuwe maatregelen is de Werkgroep van mening dat uitstel van de Bewonersavond op dit moment de meest verantwoorde keuze is.

Na eerder uitstel in een eerdere coronagolf realiseert de Werkgroep zich dat veel Meddonaren en geïnteresseerden er op rekenden dat de Bewonersavond dit keer wel door zou gaan. De Werkgroep vraagt begrip voor deze keuze.

Uitstel betekent geen afstel
Als het aan de organisatoren ligt betekent uitstel géén afstel! Zij blijven zich inzetten voor een nieuwe Dorpsvisie voor het mooie Meddo. De Werkgroep hoopt begin 2022 alsnog de Bewonersavond te kunnen organiseren. En hoopt de Werkgroep veel Meddonaren en geïnteresseerden te zien. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum wordt dit gecommuniceerd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden