WTC de Keitrappers organiseert Lus om Lievelde

Algemeen

WTC de Keitrappers organiseert Lus om Lievelde

REGIO - Op zondag 14 november organiseert WTC de Keitrappers een evenement voor mountainbikers en gravelbikers, de ‘Lus om Lievelde’. Als mountainbiker over het circuit van de ‘Zwarte Cross’, waar in de zomer de meest ludieke en vreemde voertuigen crossen, wie wil dat nu niet! 

Ook in 2021, door medewerking van veel grondeigenaren, weer een vernieuwde route. Veel delen van de route zijn alleen op de dag van de tocht voor deelnemers toegankelijk. Hierdoor ontstaat een unieke en aantrekkelijke MTB-tocht met verrassende singeltracks en doorsteken. Je mag over paden fietsen die anders voor publiek niet toegankelijk zijn.

Er is keuze uit 3 MTB-routes van 35, 50 en 65 km, die niet alleen qua afstand, maar ook qua ondergrond/zwaarte en technische vaardigheid van elkaar verschillen. Dit om de aantrekkelijkheid van de routes voor ieder deelnemer te waarborgen. Daarnaast is er een Graveltocht (80 en 120 kilometer). Alle routes gaan twee keer door De Schans en om het Korenburgerveen. Afhankelijk van de gekozen afstand worden een aantal prachtige singletracks van de MTB Route Winterswijk meegepakt. Meer informatie over aanvangstijden en startlocatie: www.keitrappers.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant