Dames Avanti 1 pakt 3 punten

Algemeen

WINTERSWIJK - Afgelopen zondag stonden de dames van Avanti 1 op scherp. Het werd tijd om de 3 punten thuis te houden. De dames van Nijkerk 1 werden ontvangen. 

Vaste keepster Iske kon helaas niet meedoen, maar Sophie Ayele viel uitstekend in. Wat keepte ze goed. Avanti speelde lekker haar eigen spel. Het eerste doelpunt werd gemaakte door Henrike Grijsen. Vervolgens maakte Isabel Brittijn de 2-0 door een mooie één op één actie.
Het derde doelpunt werd gescoord door Lieke Schneider. Maar Avanti houdt ervan om het spannend te houden. Ze lieten de tegenstander weer in hun spel komen en de stand werd 1-3 en ook vrij snel daarna de 2-3. Dus opeens moest Avanti weer alles op alles zetten. Dat deden de dames goed en Isabel Brittijn scoorde vanuit een verrassend genomen strafcorner de 4-2. Avanti kreeg weer lucht en dat was te merken aan het spel. Opnieuw scoorde Isabel Brittijn en maakte er 5-2 van. Vervolgens maakte Jikke Spijkstra een fantastische actie en legde de bal panklaar voor Henrike Grijsen. De eindstand werd 6-2.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant