Eigenaren/bewoners van duurzame huizen gezocht

Algemeen

Eigenaren/bewoners van duurzame huizen gezocht

WINTERSWIJK - Heb je in je woning energiebesparende maatregelen getroffen en/of wek je energie duurzaam op? En wil je hier anderen over vertellen? Meld je dan aan! Alle voorbeelden van duurzame of verduurzaamde huizen zijn welkom.

Duurzame Huizenroute Winterswijk
De komende maanden organiseert de Energietafel Winterswijk de Duurzame Huizenroute Winterswijk. Meer hierover en over de energietafel Winterswijk staat op: www.werkaanwinterswijk.nl/duurzaamheid/uitgelicht/energietafel en op www.agem.nl/huizenroute 

Eigenaren van verduurzaamde en duurzame woningen stellen hun deuren open om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te laten zien aan andere inwoners uit de Achterhoek.
De organisatie zoekt naar meer mooie voorbeelden om Winterswijkers te inspireren en komen graag in contact met de huiseigenaren in de gemeente Winterswijk. Wie zijn of haar woning open wil stellen voor deze duurzame huizenroute, kan contact opnemen.

Data
De geplande data voor de openstellingen zijn op de zaterdagen: 13 en 27 november en 11 december. In 2022: 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 5 en 19 maart en 2 april.
Belangstellenden kunnen zich melden via: tonnystoltenborg@zonnet.nl. Ook met vragen kan men contact opnemen met Tonny, tel.  06-10870085


www.duurzaamwinterswijk.nl/huizenroute

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant