<p>De Music4Kids mascottes Melodie en Jazz. Foto: PR KWOV</p>

De Music4Kids mascottes Melodie en Jazz. Foto: PR KWOV

KWOV houdt inloopavond

WINTERSWIJK - De Koninklijke Winterswijksche Orkest Vereeniging (KWOV) houdt op maandag 1 november een inloopavond in het Zonnebrink Centrum tussen 17.30 tot 18.00 uur. Tijdens deze inloopavond kunnen (coronaproof) instrumenten uitgeprobeerd worden en kan er informatie over de KWOV en hun Music4Kids programma ingewonnen worden. Aansluitend kan er meegespeeld of geluisterd worden naar het VIM’s orkest. 

Om jeugd te werven vond er op zondag 17 oktober een muzikale speurtocht plaats. In het centrum van Winterswijk stonden muzikanten verstopt en gingen kinderen aan de slag met verschillende opdrachten. Tijdens de speurtocht liep er een mysterieuze ‘mol’ rond die een extra bonusvraag opleverde. De Music4Kids mascottes Melodie en Jazz hebben een gezellig tintje gegeven aan de dag.

De speurtocht werd afgesloten met een concertje van de VIMS in muziekschool Boogie Woogie. Het werd een supergezellige en muzikale dag die zeker vaker herhaald zal worden.

Wie  benieuwd is hoe het is om muziek te maken en onderdeel te zijn van deze leuke vereniging, kan contact opnemen via info@kwov.nl of bezoek de inloopavond op 1 november.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden