Jeroen Nijenhuis 25 jaar lid van Tafeltennisvereniging SMD

Jeroen Nijenhuis 25 jaar lid van Tafeltennisvereniging SMD

WINTERSWIJK - Jeroen Nijenhuis was vorig weekend 25 jaar lid van de tafeltennisvereniging SMD in Winterswijk. 

De 44-jarige Jeroen is al lid vanaf 1996 en is altijd heel betrokken bij de club. Zo heeft hij jarenlang in het bestuur gezeten en helpt hij graag met diverse activiteiten binnen de vereniging. Jeroen heeft diverse bestuursfuncties bekleed en is ook in diverse commissies actief geweest.
Jeroen is jarenlang penningmeester van de club geweest. Ook is hij een aantal jaar actief geweest als voorzitter. Jeroen heeft een hoop voor de club betekend. Zo heeft hij in 2009 in samenspraak met het bestuur en de gemeente de nieuwe zaal gerealiseerd, wat diverse leden naar de vereniging heeft gehaald.
Ook in sportief opzicht heeft Jeroen veel bereikt bij de vereniging. Jeroen begon als senior in het laagste team maar heeft door jarenlang strijden door diverse klassen het hoog geschopt binnen de vereniging. Zo heeft Jeroen jarenlang in het eerste seniorenteam gespeeld en is hij nog altijd op dit niveau actief.

Zo is Jeroen, die bekend staat om zijn zeer aanvallende en actieve spel dat hij speelt met veel effect en spin aan de ballen, ook meervoudig clubkampioen geweest. Buiten al deze fantastische prestaties staat Jeroen bekend om iemand die altijd in is voor een gezellig praatje en daarbij horende goede humor.

Namens alle leden van de vereniging van harte gefeliciteerd met de mijlpaal en op naar de volgende 25 jaar!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden