<p>Leuke oefeningen tijdens MVVA clinic. Foto: PR FC Trias</p>

Leuke oefeningen tijdens MVVA clinic. Foto: PR FC Trias

(PR FC Trias)

Zeer geslaagde MVVA clinic bij FC Trias

WINTERSWIJK - Op woensdag 20 oktober hield MVVA in samenwerking met FC Trias een voetbalclinic voor meiden in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. MVVA en FC Trias, als organisatie, maar nog meer de deelnemende meiden kijken terug op een zeer geslaagde clinic.

Zo werkten, verdeeld in drie leeftijdsgroepen, de meiden verschillende oefenvormen af onder leiding van drie trainers van MVVA, het meidenvoetbalbolwerk van de Achterhoek dat in toekomst de basis wil vormen voor vrouwenvoetbal bij De Graafschap. De meiden genoten deze middag zichtbaar. Leuke oefeningen, partijspelen en als afsluiting de penaltybokaal, die door Dide Heinne werd gewonnen. De speelster van FC Trias JO15-2 won daarmee een echt MVVA shirt.

Anouk ter Bille van MVVA was tevreden over het verloop. “Het was leuk om te zien hoe de meiden het deden. Vooral de allerkleinsten. Daar zitten leuke talentjes bij.”
Met Karlijn Boerman (O15), Fenna te Selle (O14), Demi Meijnen en Evy ten Hagen (beiden O13) heeft FC Trias al vier speelsters in de diverse MVVA selecties. FC Trias hoopt natuurlijk dat dit aantal de komende jaren verder zal groeien.

Wie meer informatie wil, of een keer wil meetrainen bij de meiden- en vrouwenafdeling van FC Trias kan een mail sturen naar meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl of bel even 06-52698408.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden