Funkey voor kinderen van 4 en 5 jaar. Foto: Bart Scheulderman
Funkey voor kinderen van 4 en 5 jaar. Foto: Bart Scheulderman (Bart Scheulderman)

Funkey: WMHC Avanti start met hockeylessen voor 4-, en 5-jarigen

WINTERSWIJK - De hockeysport is voor iedereen; jong en oud. Bij WMHC Avanti in Winterswijk is er een ruim aanbod aan lessen. Voor ieder wat wils. Volwassenen en jongeren kunnen recreatief hockeyen, maar ook meedoen aan competities en toernooien. Datzelfde geldt voor de jongste jeugd vanaf zes jaar. Om ook de groep nog jongere kinderen al kennis te laten maken met hockey, biedt WMHC Avanti vanaf woensdag 3 november een speciaal programma aan voor 4- en 5-jarigen die willen leren hockeyen. Dit programma heet Funkey en is opgezet door de Nederlandse hockeybond.

Bij Avanti combineren ze dit programma van de hockeybond met eigen spelletjes en hockeyoefeningen. De lessen worden tegelijk aangeboden met de lessen voor de jongste jeugd, zodat kinderen van Funkey op enig moment ook makkelijk kunnen doorstromen naar de volgende groep.

Kinderen die interesse hebben in het Funkey-programma kunnen op woensdag 3 november (zonder aanmelding via de website) een keer meedoen. De Funkey-les start om 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur. 

Anderen die de hockeysport eens wil proberen, kunnen een proefles volgen bij Avanti. Aanmelding daarvoor kan via het aanmeldformulier (aanmelding als proeflid) op de website: www.wmhc-avanti.nl. Na aanmelding neemt de club dan contact op om de eerste proefles in te plannen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden