<p>Werk van Harald. Foto: Hans Hendriks</p>

Werk van Harald. Foto: Hans Hendriks

(Hans Hendriks)

Harald te Veldhuis en Rob Brombacher exposeren bij gastgalerij Ankomm’n

WINTERSWIJK - Vanaf vrijdag 29 oktober tot en met  29 november kunnen belangstellenden werk van Harald te Veldhuis en Rob Brombacher bekijken in gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg in Corle. 

De expositie van deze twee mannen raakt aan de kern van waar het bij de tentoonstellingen bij Ankomm’n om gaat. De eigen creativiteit is een belangrijk onderdeel van het menszijn. Het ontwikkelen van die creativiteit helpt om contact te maken met iemands diepere zelf. ‘Jouw creativiteit is van jou, dat ben jij’, is het motto. Iedereen heeft dat in zich, maar niet iedereen doet er iets mee. 

Harald, zijn vader Leo en Rob zijn wandelvrienden die al langere tijd regelmatig bij Ankomm’n komen. Na het wandelen gebruiken ze daar vaak wat. Recent kwam in een gesprek met hen naar voren dat Harald en Rob beiden met schilderen bezig zijn. Ik, Hans Hendriks ‘beheerder’ van de galerij, was aan het nadenken over een volgende exposant. “Dit komt nu op mijn pad, daar mag ik iets mee, dit past bij Ankomm’n, wist ik. En nu is het zover”, aldus Hendriks.

Rob heeft in het verleden schilder- en aquarelles genoten. Voor hem is het werken met verschillende technieken en materialen een uitdaging en zoektocht. Harald zegt zelf over zijn schilderen: “Nadat ik ziek thuis kwam te zitten moest zin aan mijn leven geven. Daarom ben ik gaan schilderen, hierbij laat ik mij inspireren door Bob Ross.”
Schilderen kan iemand dichter bij zichzelf brengen. Kom kijken en mogelijk inspireert het bezoekers ook om de penseel ter hand te gaan nemen.

Rob en Harald zijn aanwezig op de zondagen 31 oktober en 14 november van 14.00 tot 16.00 uur. Gastgalerij Ankomm’n is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 10 tot 17 uur.  

Meer informatie en activiteiten zijn te vinden op de website.


www.ankommn.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden