Online bijeenkomst voor ouders van kinderen groep 7, 8 en voortgezet onderwijs

REGIO - Speciaal voor ouders met een kind in groep 7, 8 of op het voortgezet onderwijs organiseert Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Helder Theater een online informatiebijeenkomst op woensdagavond 3 november van 19.30 tot 21.00 uur. 

Centraal staat de invloed die je als ouder hebt op de vorming van je toekomstige puber. Acteurs spelen scenes afgewisseld met interessante theorie. Hoe zit het bijvoorbeeld met voorbeeldgedrag? Ouders krijgen uitleg en tips om met hun toekomstige puber om te gaan.
Het programma duurt 90 minuten en kan vanuit huis gevolgd worden. De avond wordt online aangeboden. Aanmelden kan via www.tactus.nl/ziendrinkendoetdrinken.

De avond wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Alcoholactieweek, een nieuwe landelijke campagneweek ‘Zien drinken, doet drinken’ die gaat over voorbeeldgedrag van ouders. De focus ligt daarom op alcohol.
Van maandag 1 tot en met zondag 7 november loopt de campagne Zien drinken, doet drinken met een landelijke Alcoholactieweek. Het doel van de campagne is om ouders en andere volwassenen bewust te maken van de invloed die zij met hun drinkgedrag hebben op de beeldvorming van alcohol en het latere drinkgedrag van kinderen. De campagne is een initiatief van de Alliantie Alcoholbeleid Nederland (AAN).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden