<p>Op zondag 31 oktober kunnen wandelaars genieten van de fraaie herfstkleuren tijdens de WF Herfstwandeltochten. Foto: 100%winterswijk</p>

Op zondag 31 oktober kunnen wandelaars genieten van de fraaie herfstkleuren tijdens de WF Herfstwandeltochten. Foto: 100%winterswijk

Herfstwandeltochten op 31oktober

WF-Herfstwandeltochten op 31oktober

WINTERSWIJK - Na de succesvolle Fiets4daagse van begin september zijn nu de wandelaars weer aan de beurt: op zondag 31 oktober houdt de stichting WFevenementen de Herfstwandeltochten, waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit routes van 11 en 16 kilometer. 

Start
Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen wandelliefhebbers starten bij het nieuwe clubgebouw van de Winterswijkse IJsvereniging aan de Bataafseweg 2c in Winterswijk.

De tochten gaan voor het merendeel over zandwegen, boerenkarwegen en bospaden door de buurtschappen Brinkheurne en Het Woold. Beide routes worden duidelijk voorzien van pijlen, daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving. 

Pauze
Onderweg is er een pauzeplaats waar koffie, thee of een hapje kunnen worden genuttigd. Deelnamekosten zijn 3,50 euro per persoon, inclusief een kleine versnapering. Op zondag 19 december volgt wederom een evenement, de WF Coulissewandeltochten.

Meer informatie is te vinden op de website van WFevenementen.


www.wfevenementen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden