Brandweerkazerne Winterswijk. Foto: PR
Brandweerkazerne Winterswijk. Foto: PR

Voorleesmiddag bij de brandweer

WINTERSWIJK - Op woensdagmiddag 20 oktober houdt Actief Winterswijk samen met de Bibliotheek Oost-Achterhoek en De brandweer Winterswijk een voorleesmiddag. De voorleesmiddag wordt georganiseerd als vervolg op de Kinderboekenweek die begin oktober plaats vond. De voorleesmiddag heeft net als de Kinderboekenweek het thema ‘Worden wat je wil’. Het is de droom van heel kinderen om brandweerman of vrouw te worden. Deze middag wordt voorgelezen in de brandweerkazerne van Winterswijk. Maar er kan natuurlijk ook een kijkje worden genomen bij de brandweerauto’s. 

De voorleesmiddag is gratis toegankelijk, maar reserveren voor deze middag is verplicht. Dat kan via www.actiefwinterswijk.nl op de kinderpagina. De voorleesmiddag is gesplitst in twee groepen van; 14.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur. Het adres van de brandweerkazerne is Europark 6 in Winterswijk. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen luisteren, maar meld u ook even aanmeten zich ook aanmelden.
De voorleesmiddag is een samenwerking tussen de Brandweer Winterswijk, de Bibliotheek Oost-Achterhoek en Actief Winterswijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden