SKIN EVENT Be You skincare op 16 oktober

LICHTENVOORDE - Wil je kennismaken met de laatste trends en technieken op het gebied van huidverbetering, permanente make-up en huidverjonging? Kom dan op zaterdag 16 oktober naar het SKIN EVENT van Be You skincare aan de Nieuwmarkt 59a in Lichtenvoorde. Het team verwelkomt je graag tussen 10.00 en 16.00 uur. Naast het team van huid- en permanente make-upspecialisten zijn er diverse experts aanwezig, kunt je demo’s bijwonen en gebruikmaken van diverse acties. 

De innovatieve specialist in huidverbetering en -behandeling, permanente make-up, definitief ontharen, acne, littekens en huidverstrakking is inmiddels één jaar gevestigd op de locatie aan de Nieuwmarkt 59a in Lichtenvoorde. Dat vond men een mooie gelegenheid om een SKIN EVENT te organiseren. De uitstraling van de praktijk past bij waar Be You skincare voor staat: kwaliteit met een sfeervolle touch, voor man, vrouw, jong en oud.

Huidanalyse
“Naast kwaliteit zijn persoonlijke aandacht, een flinke dosis passie, kunde en ervaring, resultaatgerichtheid en ontspanning al twaalf jaar de kenmerken van Be You skincare. Dit resulteert in optimale, passende oplossingen voor klanten met veelal direct resultaat. Onze huidtherapeute kan met de Observ een huidanalyse maken en een persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies opstellen”, zo vertelt eigenaresse Vera Goldsmid. “Door de behandelingen in de salon te combineren met de juiste thuisverzorgingsproducten, bereiken we de beste resultaten.”

Huidverjonging en verstrakking
Tijdens de open dag is het mogelijk kennis te maken met de meest geavanceerde technologieën en producten voor huidverjonging en huidverstrakking. Een nieuwe revolutionaire behandeling is Tixel. Vera: “Dit is vergelijkbaar met een medische CO2-laser, maar met minder pijn en minder lang herstel.” Een ander innovatief huidverjongingsconcept is Forlle’d. Deze Nobelprijs winnende technologie uit Japan combineert unieke formules die de huid van binnenuit opvullen met een bewezen anti-aging effect en verbetering van de huidstructuur tot gevolg. “Het uitgangspunt van Be You skincare is altijd wat de huid nodig heeft. Er is niet één lijn of één technologie, het is altijd maatwerk.”

Medische huidproblemen en permanente make-up
Overigens kunnen mensen met medische huidproblemen als acne, rosacea en littekens ook bij Be You skincare terecht en is de praktijk gespecialiseerd in permanente make-up. Tijdens de open dag demonstreren de specialisten de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. “Met OMBRE power brows bijvoorbeeld krijg je een mooie overloop in je wenkbrauwen, wat heel zacht en natuurlijk oogt. Naast ons eigen vakkundige team zijn tijdens de open dag een Eqology- en Tixel-specialist en een aantal deskundigen aanwezig van onze huidverbeterende merken. We verwelkomen iedereen graag op 16 oktober.”

Houd de pagina’s van Be You op Facebook, Instagram of website in de gaten voor mooie acties. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden