<p>Harm En Geertje tijdens hun mix partij. Foto: Remco Hillen</p>

Harm En Geertje tijdens hun mix partij. Foto: Remco Hillen

(Remco Hillen)

Tweede team BC ´t Pluumke ´67 wint overtuigend van Eerbeek

WINTERSWIJK - Zondagmorgen 10 oktober was de Sport- en turnhal Winterswijk het decor voor een competitiewedstrijd van het tweede team van BC ‘t Pluumke ‘67. Tegenstander was het derde team van BC ‘t Pluumpje uit Eerbeek. 

De Winterswijkers kwamen goed uit de startblokken door zowel het herendubbel als damesdubbel te winnen. De dames Lydia Berenschot en Geertje Tonnaer waren in twee games klaar met hun tegenstanders.
Mark ten Pas en Harm Keetels hadden in hun herendubbel een extra game nodig, maar wisten na een sterk spel wel het punt te verzilveren.

Bij de vier enkelspelen verzilverde het team drie van de vier wedstrijden. Harm speelde een spannende wedstrijd. Uiteindelijk trok hij de wedstrijd in de verlenging over de streep, een mooie overwinning voor de jonge speler die dit jaar voor het eerst in het tweede speelt. 

Mark en Geertje pakten ieder in twee games een verdiende overwinning.
Lydia en haar tegenstander uit Eerbeek gingen lang gelijk op en waren aan elkaar gewaagd. Er was een beslissende derde game nodig die uiteindelijk resulteerde in winst voor Eerbeek.

Met een 5-1 voorsprong begon BC ‘t Pluumke ’67 aan de laatste twee gemengd dubbels. Daar werden de punten gedeeld. Lydia en Mark waren goed op elkaar ingespeeld en wonnen overtuigend hun gemengd dubbel. 

In het andere gemengd dubbel van Geertje en Harm ging het lang gelijk op. Een mooie wedstrijd met lange rally’s eindigde in een punt voor Eerbeek. Aan het eind werd de balans opgemaakt. 

Een verdiende 6-2 winst voor de Winterswijkers die hiermee blijven meedraaien in bovenste regionen in de competitie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden