Het Skeeler Event op 16 oktober is voor jong en oud. Foto: PR wijv
Het Skeeler Event op 16 oktober is voor jong en oud. Foto: PR wijv

Schrijf in voor Skeeler-event

WINTESWIJK - Op zaterdag 16 oktober houdt de Winterswijkse IJsvereniging een groots skeelerevenementop het nieuwe ijs- en skeelercomplex aan de Bataafseweg.

Skeelertocht voor jeugd t/m 12 jaar
Om 13.30 uur wordt  gestart met de zogenaamde 11-Buurtschappentocht voor kinderen van de basisscholen. Zij skeeleren 11 rondjes, waarbij na iedere ronde een virtuele buurtschap wordt aangedaan en de controlekaart wordt geknipt. Na afloop krijgen alle kinderen een medaille. Tussentijds kan gepauzeerd worden met een drankje of een versnapering. Deelname is gratis ; ouders en grootouders mogen desgewenst meerijden.

Winterswijkse Skeelermarathon
Omstreeks 15.00 uur kunnen oudere jeugd en volwassenen starten aan de eerste versie van de Winterswijkse Skeelermarathon. Hierbij kan gekozen worden uit een hele-, halve- of kwart marathon. Iedere vijf rondjes moet de controlekaart worden geknipt, ook hier zijn er pauzes met een drankje mogelijk. Deelname aan de marathon is ook gratis, de rijders moeten wel een helm dragen.
Voor beide evenementen geldt dat het toertocht betreft, het is dus geen wedstrijd.

Voorinschrijving
Voorinschrijven voor beide evenementen is gewenst; het aantal mogelijke deelnemers is beperkt. Voorinschrijven kan via het formulier op de website www.wijv.nl, pagina skeeleren. Aanmelden bij de start is alleen mogelijk wanneer er nog ruimte is.


www.wijv.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden