Humanitas Levenstijdschrift doet mee aan actie warm hart van KRO-NCRV

WINTERSWIJK - Humanitas Levenstijdschrift doet mee aan Actie warm hart van de KRO-NCRV. Met Actie warm hart bepalen lezers welke goede doelen aandacht verdienen. Stem daarom op Levenstijdschrift en steun hen. Dit goede doel maakt dan kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro.

Humanitas Levenstijdschrift uit Winterswijk, is één van de deelnemers van Actie warm hart. Jacqueline Kremer zet zich in om voor Levenstijdschrift zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van 10.000 euro voor dit project. Het geld wordt besteed aan scholing voor de vrijwilligers in de regio en om in meer regio’s in Nederland te starten met het scholen en inzetten van vrijwilligersgroepen.

Jacqueline Kremer vertelt waarom juist Humanitas Levenstijdschrift als goede doel dit financiële steuntje in de rug zo verdient: “Net als bij de KRO-NCRV vinden wij, als vrijwilligers, het waardevol om verhalen van mensen te bewaren en te delen. Het Levenstijdschrift laat mensen stralen; op het moment dat iemand geïnterviewd wordt, het tijdschrift ontvangt en daarna het tijdschrift vol trots laat lezen. Je eigen persoonlijke glossy, dat gun je toch iedereen? Denk aan je buurman die gave dingen mee heeft gemaakt in zijn leven, je oma die vergeetachtig wordt, of je dochter die iets wil vertellen over haar ervaringen in de hulpverlening. Je helpt mij enorm door te stemmen op het door mij ingezonden goede doel!” Stemmen is gratis en kan via: kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart/inzendingen/humanitas-levenstijdschrift

KRO-NCRV organiseert jaarlijks deze actie omdat zij het belangrijk vindt een duurzame samenleving door te kunnen geven aan volgende generaties. Dat doen ze door in gesprek te gaan met elkaar en deze waardevolle verhalen te delen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden