Jeugdteam 1 van ’t Pluumke ‘67 verliest tegen BC Varsseveld J3

Algemeen

WINTERSWIJK - Zondag 3 oktober speelde het jeugdbadmintonteam 1 van ’t Pluumke ’67 in de Vlier tegen de J3 van BC Varsseveld. Zij startten het jaar goed met 3-5 en 5-3. De eerste wedstrijd begon goed met een enkel gewonnen door Jack Rengelink. De rest van de enkels zijn verloren. In de dubbels startte het team goed met de herendubbel van Finn Migchelsen en Jack Rengelink. Het was een driesetter die uiteindelijk werd is verloren. Ook de damesdubbel van Amanda v.d. Veen en Manouk Grevink is verloren. Met een 1-5 achterstand begonnen de Winterswijkers aan de gemengd dubbels. Beide erg spannende wedstrijden maar ook deze twee wedstrijden werden in twee sets verloren.
Al met al een 1-7 nederlaag, dit was de sterkste tegenstander tot nu toe. Op naar de return in Varsseveld voor een revanche.
Speciaal is er tot 31 december een actie voor de jeugd tot 12 jaar. Als ze besluiten om lid te worden van ‘t Pluumke’67 krijgen ze een nieuw racket cadeau. Jeugd mag drie keer gratis meedoen om te ontdekken of badminton leuk is.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant