Wethouder Schepers kreeg het shirt overhandigd. Foto: PR
Wethouder Schepers kreeg het shirt overhandigd. Foto: PR

Logo Actief Winterswijk zichtbaar op shirts Wivoc

Algemeen

WINTERSWIJK - Na een lange voorbereiding was het dan eindelijk zover. Zaterdag 25 september was de shirtpresentatie bij volleybalvereniging Wivoc. In een volle sporthal, waar teams zich eindelijk weer aan het voorbereiden zijn op de wedstrijden, stond een trotse voorzitter. Geert Beijers, omringt door enkele leden van de vereniging en de coördinator van Actief Winterswijk Jos Mekkes, kreeg uit handen wethouder Elvira Schepers het nieuwe shirt overhandigd. De voorzitter liet weten dat het een bijzonder shirt is. “Op de schouder is het logo van Actief Winterswijk zichtbaar!” De samenwerking met de gemeente en financiële steun worden zeer gewaardeerd. Door dit op deze wijze zichtbaar te maken hopen wij dat vele verenigingen zullen volgen.” voegt Beijers daar aan toe.

Onder luidt applaus van alle aanwezigen poseert de groep voor de camera. Een mooi moment. Hierna slaan wethouder Schepers, voorzitter Beijers en coördinator Mekkes nog een balletje. Ook deze samenwerking ziet er goed uit. Mekkes benadrukt nogmaals de doelstelling van Actief Winterswijk “Samen met het team van buurtsportcoaches zetten wij ons in om sporten en bewegen voor iedereen mogelijk te maken.” Onderaan het logo is de volgende tekst toegevoegd ‘Werkt Samen!’ en dit zet deze doelstelling extra kracht bij. De organisatie hoopt dat meerdere verenigingen zullen volgen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Actief Winterswijk. Indien het niet mogelijk een logo te plaatsen op de kleding, kan de vereniging ook een vlag ontvangen. Wethouder Schepers is enthousiast: “Het is een mooi voorbeeld voor iedereen.” Hiermee hoopt ook zij dat veel inwoners van de gemeente in beweging worden gezet. Samen naar een gezonde en vitale leefstijl.

Aanstaande donderdagavond vindt ook de presentatie van het lokaal sportakkoord plaats in de gezonde sportkantine. Wederom een moment waar de samenwerking met verenigingen bekrachtigd worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant