Eveline Sterkenburg, Pedicure & Schoonheidssalon Sterkenburg
Eveline Sterkenburg, Pedicure & Schoonheidssalon Sterkenburg

Nieuw in Winterswijk

maar met ruim 29 jaar ervaring in het vakgebied dé plek voor uw voetverzorging of een heerlijke Weleda gezichtsbehandeling. 

“Terwijl ik dit schrijf, tikt de regen op het platte dak van de serre waar Eveline haar prachtige praktijk heeft ingericht. Ondanks de al donker wordende herfstdagen, krijg ik hier een warm en geborgen gevoel. Wat ziet het er gezellig uit! Ik neem plaats in de comfortabele behandelstoel met uitzicht op de mooie tuin. Al snel doezel ik weg terwijl Eveline mijn gezicht reinigt, verzorgt en mijn nek en schouders masseert met de heerlijk geurende producten van Weleda. Ik word er helemaal rustig van. Dan is het de beurt aan mijn voeten, die hebben ook wel wat zorg verdiend. Je merkt dat ze mijn voeten vakkundig behandelt. Na afloop drinken we nog een kopje thee en als herboren verlaat ik de salon.”

Wilt u ook even ontsnappen aan alle drukte en weer stralen? Pak snel uw agenda erbij om een afspraak in te plannen bij Pedicure & Weleda Schoonheidssalon Sterkenburg. Door de behandelingen, die met 100% natuurlijke producten worden gegeven, ontdekt u wat uw huid op het gebied van verzorging nodig heeft. 

Eveline is gediplomeerd pedicure met een aantekening van de diabetische en reumatische voet en aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Voetklachten zoals ingroeiende nagels, eelt, likdoorns, schimmelnagels en kloven worden behandeld.

Benieuwd naar de ervaringen van andere cliënten of zelf binnenkort tevreden opstaan uit de behandelstoel? Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk de website voor de verschillende behandelingen en tarieven. 

Actie voor nieuwe cliënten! Ontvang de hele maand oktober bij een combinatie Weleda intensieve gezichtsbehandeling met pedicure een Weleda Douche – Aroma Shower (t.w.v. € 6,99) cadeau. 


Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Graag tot ziens!

Pedicure & Schoonheidssalon Sterkenburg

Berberislaan 145
7101 ZV Winterswijk
email: evelinesterkenburg@outlook.com
website: www.pedicuresterkenburg.com
tel: 06-50536978

Dit artikel wordt u aangeboden door Pedicure & Schoonheidssalon Sterkenburg. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden