Foto: PR
Foto: PR

Trends op het gebied van relatiegeschenken

XInterviews & Achtergrond

Relatiegeschenken zijn uitermate geschikt om je netwerk te onderhouden en voor meer zichtbaarheid van je onderneming te zorgen. Door de jaren heen zijn er echter veel mogelijkheden op dit gebied ontstaan. Waar kun je nou het beste in investeren wanneer het gaat om relatiegeschenken? In dit artikel lees je leukste trends op dit gebied.

Dorstlessers

Investeren in gepersonaliseerde drinkflessen, bidons of bekers en mokken is altijd goed. Dit zijn items die mensen altijd kunnen gebruiken en vallen daarom goed in de smaak. Daarbij is het een relatiegeschenk dat in iedere branche te gebruiken is. Je kunt op dit gebied ook kiezen voor een duurzame variant. Doppers met logo zijn dan bijvoorbeeld leuk om te geven als relatiegeschenk. Dit is een drinkfles die is gemaakt van gerecycled plastic en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Voorzie hem van de naam van je onderneming, je klant of personeel en je hebt een leuk, persoonlijk geschenk dat voor veel extra zichtbaarheid zorgt. 

Giftbox

Op het gebied van relatiegeschenken kun je echt uitpakken door bijvoorbeeld gepersonaliseerde giftboxen aan te schaffen. Dit zijn giftboxen die je kun voorzien van een leuk thema. Laat dan tape bedrukken om de giftbox nog persoonlijker te maken. Je kunt zelf bepalen wat het thema wordt van de giftbox, zodat het helemaal bij je onderneming past. Denk dan aan een strand-, sport- of kantoorthema. Voorzie de geschenkdoos van bijpassende gepersonaliseerde items en je hebt een leuk cadeau voor je personeel of zakenrelaties. Je kunt ook brievenbuscadeaus laten maken; dit zijn giftboxen die door de brievenbus passen. Erg handig wanneer je personeel of zakenrelaties niet in de buurt wonen!

Kantoorartikelen

Het is altijd slim om in kantoorartikelen te investeren als je op zoek bent naar succesvolle relatiegeschenken. Kantoorartikelen zijn namelijk niet alleen te gebruiken op kantoor, maar ook in branches waarin je niet per se op kantoor bent. Bedrukte notitieblokken, pennen en mappen kun je bijvoorbeeld ook gebruiken in de horeca of de gezondheidszorg. Omdat er op dit gebied veel keuze is kun je ervoor zorgen dat het helemaal bij het imago van je bedrijf past. Zo heb je tegenwoordig bijvoorbeeld notitieblokken die zijn gemaakt van kurk; dan heb je een echte eyecatcher als relatiegeschenk!

Katoenen draagtassen

Maak je bij jouw onderneming veel gebruik van plastic tassen? Overweeg dan eens om in katoenen draagtassen te investeren. Op deze manier ben je duurzaam bezig en creëer je heel veel extra zichtbaarheid voor je onderneming. Katoenen draagtassen zijn namelijk altijd handig en zullen veel gebruikt worden door mensen waardoor jouw bedrijfsnaam lekker veel te zien is in de omgeving. Katoen niet helemaal waar je naar op zoek bent? Kies dan voor tassen van canvas. Verkoop je heel veel producten en zijn wegwerptassen handiger voor jouw onderneming? Ga dan voor papieren tassen!

Dit artikel wordt u aangeboden door Maxilia. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant