<p>De ambassadeurs helpen mensen graag op weg. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh</p>

De ambassadeurs helpen mensen graag op weg. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

WINTERSWIJK - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. 

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

In de Bibliotheek Oost-Achterhoek, vestiging Winterswijk, Parallelweg 5, Winterswijk is op vrijdag 1 oktober vn 14.00 tot 15.30 uur een inloopspreekuur. 

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. 

Wie vragen heeft, kan gebruik maken van het telefonisch spreekuur; tel.038 – 3037010. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden