De Hilgeländer Musikanten. Foto: PR
De Hilgeländer Musikanten. Foto: PR

De Hilgeländer Musikanten ‘sind wieder da’

MEDDO/GROENLO - De Hilgeländer Musikanten; wir sind wieder da (we zijn er weer). Onder deze titel geeft de Egelander kapel uit Meddo op zondag 17 oktober een concert in cultureel centrum de Mattelier, aan de Mattelierstraat in Groenlo. Het optreden begint om 14.30 uur.

De Hilgeländer Musikanten staan te trappelen om na de succesvolle optredens van 2019 en 2018 het publiek opnieuw te vervoeren met Egeländer muziek.
De titel van het concert ‘Wir sind wieder da’ zegt het al. Het is het eerste concert dat de Hilgeländer Musikanten geven sinds de uitbraak van corona. De muzikanten hebben het afgelopen anderhalf jaar niet stil gezeten. Zodra het weer mogelijk was heeft de kapel veel nieuwe nummers ingestudeerd.

Onder leiding van André van Huizen brengen de Hilgeländer Musikanten deze bekende, maar ook minder bekende Egerländer nummers ten gehoor in de Mattelier. De Hilgeländer Musikanten zorgen voor een gevarieerd programma met walsen, polka’s en marsen. 

Kaarten zijn vooraf te bestellen via de ticketline van de Mattelier op www.demattelier.nl en aan de kassa.
De zaal is 13.30 uur open. De entree bedraagt 10 euro (entree + consumptie + garderobe).

Tijdens het concert houdt de organisatie rekening met de geldende coronaregels. Mocht het concert onverhoopt niet kunnen doorgaan vanwege de coronamaatregelen, dan blijven de kaarten uit de voorverkoop gelding voor de nieuwe datum.


www.hilgelandermusikanten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden